Уште три дена остануваат до извлекувањето на вториот скутер кој е на програмата на наградната игра што ја спроведува Казиното „BWIN“.

Првиот скутер кој беше извлечен последниот ден од месец Мај оваа година веќе се вози низ улиците на Кочани, а кој ќе го вози вториот, црвениот скутер ќе дознаеме во по само три дена.

Играчите кои го посетуваат казиното веќе знаат дека за секој поминат час добиваат бесплатен талон на кој треба да го запишат само бројот на личната карта или пасошот, а се другото е среќа.

Менаџерскиот тим на Казино „ BWIN “ се надева дека токму вам овој пат ќе ви се насмевне среќата.

Ако не играме, нема шанса да добиеме.

Со среќа

С. Ивановски

DSCN1550

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари