За во Сабота менаџерскиот тим на „Аква“ од Кочани најавиува луда забава со мега музичката Хрватска ѕвезда Јелена Розга.

Картите се пуштени во продажба и истите ќе можат да се набават по цена од 200,00 денари во предпродажба и 300,00 денари на денот на настанот на влезот во Ноќниот клуб „Аква“.

Поради големиот интерес на љубителите на музиката на Розга деновиве карти во предпродажба можат да се набават и во Штип на телефонскиот број 078-580-095.

Телефони за контакт во Кочани:  071-215-827  и  078-581-997

Да не го испуштиме овој голем музички настан.

zRnphCaP_unnamed

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари