Вечерва во Казино „Bwin“ во Кочани беше извлечен и вториот скутер кој е во склоп на годинешната наградна игра „Три скутери и Голф 7“.

Откако од големиот сад беа извадени сите талони и комисијата констатира регуларност беше извлечен среќниот добитник.

Вечерва вториот скутер му падна на лицето со лична карта број B0497360.

5

По извлечениот добитен талон сите останати во присуство на комисијата уредно се вратија во садот и продолжуваат да важат и за третото извлекување на скутер и Голф 7.

Многу среќа за добитникот и мирно возење со еден од двата црвени скутери.

С. Ивановски

2

 

3

4

6

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари