Ресторан „Амор“ има потреба од млади, енергични и работоспособни лица за следните работни места:

ГОТВАЧ

Лицето треба да има минимум завршено средно образование – угостителство или да има работно искуство минимум една година во оваа дејност. Истиот треба да биде подготвен за тимска работа. Обезбедена е соодветна обука за позицијата.

САЛАТЕРКА

Лицето треба да има минимум средно образование и да е подготвено за тимска работа. Обезбедена е соодветна обука за позицијата.

ХИГИЕНИЧАРКА

Лицето треба да има минимум средно образование и да е подготвено за тимска работа. Обезбедена е соодветна обука за позицијата.

КЕЛНЕРИ

Лицата треба да имаат минимум средно образование, да се комуникативни и да бидат подготвено за тимска работа. Обезбедена е соодветна обука за позицијата.

Како што е наведено, за секое работно место е обезбедена обука.

Заинтересираните треба да достават CV со кратка биографија, Диплома за завршено образование, една фотографија, како и да наведат контакт телефон.

Апликациите ќе треба да бидат доставени на адресата: „Ресторан „Амор“ – Кочани или на e-mail: aleksandar@zafirov.mk

Контакт телефон: 071-208-299

Рокот за пријавување е до 15.07.2016 година.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари