Тридневна луда забава не очекува во Клуб „Аква“ од Петок до Недела (08,09 10 Јули) каде на програмата е „Summer Festival“.

Интересна забава со достапни цени за сите, и за забавата и за пијалаците кои ќе им бидат понудени на посетителите.

Петок:

20:00-22:00  DJ  Ivan G

22:00-00:00  DJ  Cove

00:00-02:00  Bang la decks

02:00-04:00  Tomcraft

04:00-05:00   DJ  Ivan G

Сабота

12:00-14:00  DJ  Ivan G

14:00-16:00  Pancho – Foam party

16:00-18:00  Stefano – color party

18:00-22:00  Tose

22:00-00:00  DJ  Vasile

00:00-04:00  Kiko Navarro

04:00-05:00  DJ  Ivan G

Недела

12:00-14:00  Latin cocktail party

14:00-16:00  DJ Mats – Foam party

16:00-18:00  DJ  Mawrteen

18:00-22:00  DJ Toshe

22:00-01:00  Shine

За Петок и Сабота дневната влезница е 100,00 денари, а ноќната во пред продажба изнесува 200,00 денари, а на врата 300,00 денари. Во недела дневната карта изнесува 100,00 денари а ноќната само 50,00 денари.

13606846_1703781883216391_3106442697783991658_n

Шише  „Smirnoff“  + 4 лименки Red Bull  =  1.800,00 денари

Шише  „J & B“ + 4 лименки Red Bull = 2.600,00 денари

Шише  „Red  Label“ + 4 Пепси = 2.200,00 денари

Да бидеме дел од најголемата забава ова лето, да се забавуваме и да ги прекрасно поминеме толите летни ноќи.

Сите во Клуб „Аква“

13606986_1703699959891250_1178664122012285639_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари