Повик до правните субјекти – корисници на услугите на КЈП „Водовод“ од Кочани кои немаат доставено свои и-меил адреси, или имаат нови, да ги испратат на официјалната страна на КЈП „Водовод“ – Кочани  office@vodovodkocani.com.mk со цел навремено да бидат доставени сметките за комунални услуги согласно „Законот за комунални услуги“.

21.07.2016 година

КЈП „Водовод“ – Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари