Вечерва (Сабота) започнувајќи од 23:00 часот па се до 05:00 часот гостите во Клуб „Аква“ ќе ги забавува „Алегро бенд“.

Влезниците во предпродажба изнесуваат 300,00 денари а на влезот 300,00 денари.

Информации и резервации на телефонските броеви:

078/581-997; 071/215-827

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари