Се известуваат граѓаните дека се забранува исфрлање на секаков вид отпад на депонијата во населбата Трајаново Трло.

Комуналниот и градежниот отпад и шутот се собираат на „Градската депонија“, на патот кон Пониква.

За несовесно однесување и загадување на животната средина ќе бидат преземени соодветни казнени мерки.

Одделение за комунални работи

Општина Кочани

2

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари