Црковниот одбор при храмот „Свети Илија“ во селото Јастребник ги повикува сите верници на одбележување на големиот христијански и македонски празник

„Илинден“.Превозот е организиран.

Поаѓањето е во Вторник во 07:00 ч. од „Градскиот плоштад“ во Кочани.

Контакт: 070 835 – 686

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари