Во овие тешки моменти апелираме награѓанска солидарност и взаемна помош за справување со тешките последици и санирање на штетите.

За таа цел, во овие тешки моменти, СДСМ, преку своите Општински организации во Македонија, ќе отвори пунктови за собирање на хуманитарна помош за настраданите семејства (вода, конзервирана храна, средства за хигиена и други неопходни средства).

Сите Општински организации на СДСМ ќе бидат отворени за соработка и преку надлежните институции заедно да им помогнеме на настраданите.

ОО на СДСМ – Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари