Денес во салата за состаноци на Локалната Самоуправа, беа потпишани договорите со лицата како дел од проектот „Општо-корисна работа“.

Градоначалникот на Општина Кочани, Ратко Димитровски најпрвин оствари средба со петте лица за извршување на обврски од социјалната заштита, а потоа беа потпишани и им беа врачени Договорите.

Проектот „Општо-корисна работа“ кој во Општина Кочани се реализира по трет пат и е финансиран од УНД, а истиот е подржан од „Министерството за финансии на Република Македонија“ и Општина Кочани.

За овој Проект наменети се 186.000,00 денари.

С. Ивановски

2

 

3

4

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари