Во присуство на голем број роднини и пријатели, вечерва во Градскиот Трговски Центар беше отворен новиот кафе бар „Connect“.

Со изменет ентериер и нов персонал „Connect“ нуди нова програма се со цел неговите гости пријатно да се чувствуваат.

Официјално кафе барот започнува утре (Вторник) со работа.

Уредувачкиот тим на www.comarec.com.mk им посакува на новите сопственици успешно работење.

2

4

3

5

6

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари