Група ученици деновиве не информираа дека условите во тоалетите во СОУ „Љупчо Сантов“ се како од хорор филмовите.

Влага речиси на сите страни, искршени санитарни плочки, оштетени казанчиња, оштетени врати, е се она што им пречи на учениците.

Сакајќи да ги покажат условите во кои тие се судруваат за време на одморите ни испратија неколку фотографии на кои јасно се гледа дека она што учениците ни го тврдеа е целосна реалност.

Една фотографија, илјада зборови

С. Ивановски

2

345

6

7

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари