На ден 04.10.2016 (Вторник) се одржа трибина под наслов „Промоција на мерки за млади“ во организација на УМС ОК Кочани.

На трибината присуствуваа Тимчо Муцунски заменик министер за Информатичко општество, Владо Бошњаковски член на ИК на УМС и Владимир Атанасов исто така член на ИК на УМС и координатор на ИЕ 3.

На трибината се презентираа мерки за млади кои се веќе реализирани како и се собираа идеи за млади со цел истите да влезат во новата програма на ВМРО-ДПМНЕ

УМС ОК Кочани.

14585545_10205867509801683_1538430269_n

14608052_10205867509881685_1483952089_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари