Почитувани наши сограѓани,

„БОРБАТА  ПРОДОЛЖУВА – ГЛАСОТ  ПОБЕДУВА“

11 Октомври е симбол на борбата за слобода, симбол на граѓанскиот пркос, на народното востание, на ПОБЕДАТА.

Ве покануваме на 11 Октомври во Скопје, во 14:00 часот заедно:

– да маршираме за достоинствен живот во својата земја,

– да маршираме за борба против сиромаштијата, за повисоки плати, за работни места, за млади кои сакаат да живеат во родната земја,

– да маршираме за правда и правичност, за еднаквост,

– да маршираме за граѓанскиот глас.

Почитувани наши сограѓани,

Поаѓањето за Скопје е на 11 Октомври во 10:30 часот од пред Основен Суд – Кочани

Другарски поздрав

ОО на СДСМ – Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари