Вечерва во партиските простории на НСДП во Кочани се одржа регионален состанок по иницијатива на Горан Мисовски, актуелен пратеник и Потпретседател на партијата.

На состанокот, освен претседателите на Опшинските организации и членовите на Општинските Совети во општините од ИЕ 3, присуствуваа и членови од ИО на кочанскиот огранок на НСДП.

Состанокот го водеше Сашко Стефановски, член на Советот на Општина Кочани и Претседател на ОО на НСДП во Кочани. Пратеникот Мисовски ги запозна присутните со актуелната политичка состојба во државата и со активностите што треба да се превземаат во предизборниот период.

Потоа се разговараше за позициите на НСДП во евентуална предизборна коалиција како и за неизбежните последици кои ќе мора да ги плати режимската власт за децениското криминално владеење со државата.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари