Големата наградна игра што ја организира „BWIN“ CASINO од Кочани ќе финишира на 24-ти Декември кога ќе биде главното извлекување, а тоа е „Голф 7“.

Инаку оваа наградна игра започна во пролетта а досега како дел од неа на играчите во казиното им беа доделени 3 (три) скутери. Но главната награда допрва наидува.

Сите посетители на казиното на секој час добиваат бесплатни талони на кои доволно е да го напишат само бројот на својата лична карта по што тикетот го пуштаат во големиот сад.

Сите талони пуштени оваа година во садот учествуваат во главното извлекување кое уште еднаш да спомнеме е на 24.12 2016 година (Сабота).

Менаџерскиот тим на  „BWIN“ CASINO од Кочани  се погрижи извлекувањето да личи онака како што треба, играчите ќе можат да користат бесплатни пијалаци и „Шведска маса“.

На сите играчи, посетители на „BWIN“ CASINO менаџерскиот тим им посакува многу среќа и предновогодишна радост за еден од играчите.

Се гледаме на 24-ти Декември.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари