Во Петок (28.10.2016 година) со почеток во 21:00 часот во прекрасниот ресторан „Амор“ ќе се одржи културната манифестација избор, „Мис на Македонија 2016“.

Организатор на манифестацијата е ресторан „Амор“ во соработка со Модното студио „Црнокрак“.

За време на манифестацијата гостите ќе ги забавуваат музичките групи „Феникс“ и „Викторија бенд“.

Цената на влезниците изнесува 300,00 денари со 200,00 денари консумација.

Бројот на гостите е лимитиран, па затоа заинтересираните резервации ќе можат да обезбедат на телефонските броеви:

033-279-900   и   077-660-835

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари