Рестораните „Амор“ и „Аква“ за време на викенд деновите организираат дводневна забава за своите гости.

Во Петок и Сабота навечер ќе има кој да ги забавува сите оние кои ќе сакаат во релаксирана атмосфера да ги тргнат дневните проблеми на страна.

Во Ресторан „Амор“ во Петок од 20:30 до 01:00 часот гостите ќе ги забавува „Театро Бенд“ а додека во Сабота во истиот термин „Викторија Бенд“.

Во Ресторан „Аква“ петокот од 20:30 до 01:00 часот е резервиран за групата „Мерак“ а саботата истиот термин за групата „Ексклузив“.

Кој сака одмор и забава има каде да отиде.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари