Кутрево е мешанче од кокер, старо 14-15 месеци.

Пред еден месец избегало од дворот на сопствениците на улица „8-ми Март“ во Кочани.

Ве молам ако знаете било каква информација или го видите задржете го, многу е питом и веднаш јавете се на броевите за контакт, веднаш ќе дојдеме да го земеме.

Контакт:   070-272-239   и   078-216-584.

15032384_712565662229002_1718668423_n

15086338_712565665562335_2031755162_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари