Денес унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ Кочани пред своите сограѓани ги прикажа сите досегашни проекти за млади кои беа направени досега.

Тие беа изложени на една страна, додека на спротивната која ја претставуваше опозициската партија СДСМ беа поставени празни редови, т.е. неисполнетите и непостоечките проекти на истата партија.

УМС при ВМРО-ДПМНЕ Кочани на креативен начин успеа да ги потсети своите генерации за правилната работа и исполнетите мерки за млади.

ВМРО-ДПМНЕ продолжува, и во иднина ќе продолжи со истото темпо со кое ќе бидат реализирани се повеќе и повеќе проекти за млади

УМС на ВМРО ДПМНЕ – Кочани

14971996_10206152969337993_2037991590_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари