Заради посериозен зафат од технички карактер на главниот цевковод, на ден 19.11.2016 година (Сабота) КЈП „Водовод“ – Кочани ги известува граѓаните дека е можен прекин во водоснабдувањето на повисоките зони во градот во периодот од 12:00 – 17:00 часот.

Ви благодариме на разбирањето

КЈП „Водовод“ – Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари