Во организација на Форумот на жени на СДСМ од Кочани, во салата на „Мултикултурниот центар“ се одржа Трибина на тема: „Методи и програми на гинекологијата и перинатологијата“.

Предавач беше Доцент д-р Ана Данева Маркова.

Во исполнетата сала жените со големо внимание ја следеа трибината по која добија многу јасни сознанија за гинекологијата и перинатологијата.

С. Ивановски

DSCN0197

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари