Годинешната акција „Ден на дрвото 2016“ под мотото „Засади ја својата иднина“ ќе се одржи на 30.11.2016 година (Среда).

Годинешната локација е над фабриката за вода, а истата започнува во 08:30 часот.

Се повикуваат сите заинтересирани граѓани, ученици и други вработени да ја поддржат акцијата и да земат масовно учество во неа.

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари