За да не дојде до некаква забуна кај читателите, Ресторанот „Аква центар“ го смени своето име и во иднина ќе се именува како „Аква Кочани“.

Токму со ново име за време на викендот се организира забава.

Во Петок (16.12.2016) со почеток во 21:00 часот гостите ќе ги забавува Андријана Ади и групата „Милениум“, а во Сабота (17.12.2016) во истиот термин групата „А – позитив).

Резервација на телефонскиот број: 070-336-581

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари