Традиционално КЈП „Водовод“ од Кочани за новогодишните празници издава тезги на утврдена локација по цена од 750,00 денари по тезга.

Заинтересираните граѓани да се јават во КЈП „Водовод“ – Кочани, на лицето Лазо Тодоров на телефонот 033-279-115 и мобилен телефон: 076-362-658.

КЈП „Водовод“ – Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари