Уште малку време остана, уште само шест дена до големото извлекување на мега наградната игра во „BWIN  CASINO“.

Извлекувањето на трите „Скутери“ заврши во летните месеци кога се возеа, а сега за да се возите преку целата година следи извлекувањето на „Голф 7“.

Извлекувањето од големиот сад ќе се изврши на 24.12.2016 година (Сабота) а менаџерскиот тим на „ BWIN  CASINO“ по тој повод ќе организира „Шведска маса“ и неограничен број на бесплатни пијалаци.

Ајде, нема повеќе кој знае колку време, мора следната седмица максимално да се искористи, бидејќи можеби токму некој од Вас ќе го вози новиот „Голф 7“.

Со среќа.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари