Во Петок (23.12.2016 година) со почеток во 20:00 часот во СОУ „Гошо Викентиев“, МО „Авангард“ приредува Новогодишна забава под мотото: „Дедо Мраз постои, постојат и бројните наградни игри – дојди-види-освои“.

Влезот е слободен за да забавата биде пред сè.

„Авангард“ ги очекува сите заинтересирани да им се придружат на забавата, за да потоа имаат што да раскажуваат.

15645615_1179726465451308_335087656_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари