Од еден наш сограѓанин деновиве добивме серија на фотографии направени во Градскиот Трговски Центар во Кочани, на кои јасно се гледа оставен смет и тоа од никој друг туку од едно од повеќето кафулињата кои се наоѓаат во негова близина.

Неговата Загриженост како што ни кажа е од причина што сега Кочани пополека почна да се полни со наши сограѓани кои лебот го заработуваат надвор од границите на државата па ваквата слика само негативно ќе делува во и онака лошиот предновогодишен амбиент.

Сликите се поставени, а на читателите е да оценат со каква намера е оставен сметот.

С. Ивановски

12

13

14

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари