град кочани

15941336_584818488368583_5876794802272531561_n

КОЧАНСКА ЗИМСКА ИДИЛА – ВИДЕО

Стефан и Столе сопствениците на „Fly  video production“ со најновото видео се потрудија да ни ја престават Кочанската зимска идила. Како изгледа нашиот град ...
DSCN9224

ЧУДНА ПОЈАВА НА НЕБОТО НАД КОЧАНИ

Во неделата некаде околу 15:45 часот бела густа трага што остана на небото над градот подолг период ги возбуди дел од граѓаните што го гледаа. Дел од нив чит...
DSCN9851

СНЕГ ВО КОЧАНИ

Кочанчани дочекаа да падне првиот снег во градот. Во раните попладневни часови снегот почна да паѓа и за 2-3 часа ги побелеа покривите на куќите. Поради вчер...