грип

355605-vo-kavadarci-ima-1.167-zaboleni-od-grip

РАСТЕ БРОЈОТ НА ЗАБОЛЕНИ ОД ГРИП

Ако последната седмица во веќе минатата година бројката заболени од грип изнесуваше само 26 лица и не беше загрижувачка, сега една седмица подоцна бројките пока...