Пониква

101

„ПОНИКВА“ ПОКРИЕНА СО НОВ СНЕГ

„Пониква“ е под нова снежна покривка. Снегот кој од саботата врнеше со различен интензитет направи дебела снежна покривка која предизвика голем број љубители...
100_8680

ОПШТИНА КОЧАНИ СО АКТИВНОСТИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ХИГИЕНАТА И СООБРАЌАЈОТ НА „ПОНИКВА“

Викендов на локалитетот „Пониква“ е регистрирано несовесно однесување на лица коишто ја отстраниле вратата на боксот за контејнерите на паркингот на „Пониква“, ...
26815143_10203634145890519_6674225468612741759_n

СООБРАЌАЕН ХАОС НА „ПОНИКВА“

Голем број љубители на планинскиот туризам планираа да го искористат денешниот неработен ден и да појдат на „Пониква“. Некои одвај успеаја да искачат, но некои ...
81

СНЕГОТ НА „ПОНИКВА“ ВЕ ОЧЕКУВА

Снегот што изминатите денови паѓаше на „Пониква“ ги очекува љубителите на зимските спортови и туристите. Ниските температури успеаја да го задржат снегот кој...
24139350_10210634971576481_581656844_o

СНЕГ НА „ПОНИКВА“

Падна првиот снег на „Пониква“. Од утринава па до попладнето наврнати се околу 10 сантиметри снег што и дава посебен белег на Осоговската убавица. До затв...
5

НОВ СНЕГ НА „ПОНИКВА“

Штотуку добивме информација дека на „Пониква“ од доцните вечерни часови непрекинато врне снег. Досега се измерени околу десетина сантиметри нов снег кој ѝ да...
30

ПАТОТ КОН „ПОНИКВА“ Е РАСЧИСТЕН

Според информациите што ги добивме од „Македонија пар“ подружница Кочани, патниот правец Кочани-Пониква е расчистен и на истиот може непречено да се одвива сооб...