сејмени

P2420059

„СЕЈМЕНИТЕ“ ПОВИКУВААТ

Навивачката Група „Сејмени Запад“ испрати Повик до медиумите со кој ги повикува своите членови и љубителите на фудбалот во Кочани во Недела во што помасовен бро...